YogaKey

Yoga voor iedereen

Julianalaan 54, Delft
+31-(0)618474458

Yogakids

In deze tijd is het extra belangrijk om kinderen te stimuleren tot dagelijks bewegen. Ze zitten tegenwoordig veel meer dan vroeger. Dat komt o.a. door het gebruik van mobieltjes, tablets en computers. Daar is niets mis mee maar het is dan wel belangrijk om kinderen al jong kennis te laten maken met een vorm van dagelijks bewegen.

Yoga is daar heel geschikt voor. Kinderen vinden yoga geweldig en leren dan hoe ze dagelijks aandacht kunnen besteden aan bewegen en ontspannen. Yoga kan binnen en in de buitenlucht plaatsvinden en er is maar weinig ruimte voor nodig. Daarom biedt yoga veel mogelijkheden om ze elke dag lekker te laten bewegen en ontspannen.

De lessen voor kinderen zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen zodat de les boeit en aansluit op de ontwikkelingsleeftijd. Zo doen de jongste kinderen met vogel YogaKey mee die alle houdingen kan voordoen. Ook stimuleert YogaKey de kinderen tot nadoen en het observeren van aandachtspunten o.a. blikrichting, activeren van spiergroepen, ademen door de neus.